Elektrische golftrolleys

Indien u interesse heeft in een elektrische golftrolley, bent u bij Things4Golf aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse elektrische golftrolleys. Onze elektrische golftrolleys zijn in drie verschillende materialen te verkrijgen. U kunt bij ons kiezen uit: aluminium, roestvrij staal (RVS) en carbon. Al onze elektrische golftrolleys zijn zeer compleet uitgevoerd. De elektrische golftrolleys van Things4Golf hebben standaard een accu voor 36-holes en zijn uitgerust met afstandsbediening waarmee de golftrolley eenvoudig bediend kan worden. Op onze elektrische trolleys krijgt u 2 jaar schriftelijke garantie op trolley en accu.

Lithium accu voor 36 holes

Alle elektrische trolleys van Things4Golf hebben een lithium accu. Een lithium accu heeft grote voordelen ten opzichte van een traditionele loodaccu. Een lithium accu is minder belastend voor het milieu, compacter en lichter (slechts 1.5kg!) dan een traditionele lood-accu en hij kan onbeperkt opgeladen worden zonder dat dat invloed heeft op zijn vermogen. Een lithium accu hoeft u dus niet eerst leeg te rijden voordat hij weer geladen kan worden. Alle Things4Golf elektrische golftrolleys zijn voorzien van een hoog vermogen accu. U hoeft daarom niet bang te zijn dat u voor het voltooien van uw ronde met een lege accu komt te staan, ook niet in zwaar of heuvelachtig terrein! Indien de accu van de golftrolley volledig is opgeladen, kunt u er maar liefst 36 holes mee lopen. Komt u onverhoopt toch een keer met een lege accu te staan? Geen probleem: in een handomdraai zet u uw trolley in een vrijloopstand en gebruikt u hem als een niet gemotoriseerd exemplaar.

Eigenschappen van onze elektrische trolleys

De Things4Golf elektrische golftrolleys zijn stuk voor stuk onverwoestbaar, zeer gebruiksvriendelijk, compact, elegant en makkelijk te vervoeren. Onze elektrische trolleys zijn standaard voorzien van:

· Tassen steun
· Lithium Accu voor 36 holes
· 2x 200W motor
· Snelheid traploos instelbaar (hand of remote)
· Inclusief afstandsbediening
· Down hill control (remt op de motor wanneer u een heuvel afloopt)
· Automatische rem (elektronisch)
· Doorrol standen 10 – 20 – 30 meter
· Belasting tot 30 kg
· 2 jaar garantie op trolley en accu

Stel uw eigen elektrische golftrolley samen

Bij Things4Golf vindt u altijd de elektrische golftrolley die bij u past. U heeft de keuze uit diverse modellen en materialen kunt en u kunt uw elektrische golftrolley helemaal naar wens samenstellen. Welk type u ook kiest, aan kwaliteit doet u nooit concessies, technisch zijn onze trolleys identiek! Dat betekent dat alle trolleys zijn voorzien van dezelfde motoren, electronika, afstandsbediening en accu. Alle elektrische trolleys kunnen naar keuze worden uitgebreid met de volgende accessoires.

· Universele houder voor flesjes en bekers
· RVS Scorekaarthouder
· RVS Parapluhouder
· Universele Smartphonehouder (voor alle merken!)
· Reistas (voor vervoer trolley)
U bestelt uw accessoires eenvoudig in onze webwinkel Wanneer u alle accessoires wilt, dan kunt u gebruik maken van onze ‘Package deals’. U bestelt uw trolley met accessoires in 1 keer met een aantrekkelijke korting!

Elektrische golftrolley RVS

Things4Golf heeft 3 modellen elektrische golftrolleys van RVS, de Things4Golf GT2, GT3 en GT4. De RVS golftrolleys kunnen met een simpel clicksysteem worden gedemonteerd waardoor zij zeer compact en flexibel zijn voor vervoer. Technisch zijn de trolleys identiek, de verschillen zijn puur uiterlijk. Daar waar de GT2 en GT3 ronde vormen hebben, is de GT4 juist strak gelijnd en heeft daarmee een high-tec uitstraling. Alle drie zijn vervaardigd van gepolijst RVS hetgeen de golftrolleys een chique uitstraling geeft. Het gewicht van de RVS golftrolleys bedraagt 11 kg. en hebben standaard afstandsbediening en een accu die goed is voor 36 holes! U bestelt uw RVS elektrische golftrolley eenvoudig in onze webwinkel

Elektrische golftrolley Aluminium

De meest economische elektrische golftrolley is onze Things4Golf GT5. Deze golftrolley is gemaakt van aluminium en daardoor wat lichter dan de RVS uitvoeringen. De GT5 kan door het losdraaien van 1 knop worden ingeklapt voor vervoer. Indien gewenst kunnen de wielen met een snelsluiting worden gedemonteerd zodat de trolley nog platter is. Technisch is de aluminium GT5 identiek aan de RVS GT2, GT3 en GT4 en de GT10 die van Carbon is gemaakt. De Things4Golf GT5 heeft eveneens standaard afstandsbediening, een USB slot voor uw smartphone en weegt 9.5kg. U bestelt uw aluminium elektrische golftrolley (GT5) eenvoudig in onze webwinkel

Elektrische golftrolley Carbon

De meest luxe elektrische golftrolley van Things4Golf is de GT10. De golftrolley is van carbon gemaakt en weegt daardoor slechts 6.8kg! De GT10 kan door het losdraaien van 1 knop worden ingeklapt voor vervoer. Indien gewenst kunnen de wielen met een snelsluiting worden verwijderd zodat de trolley nog platter is. Technisch is deze carbon uitvoering identiek aan de andere elektrische trolleys uit de GT-lijn. Door het zwart/grijze carbon heeft deze elektrische golftrolley een high tec uiterlijk waarmee u gezien kan worden! U bestelt uw carbon elektrische golftrolley eenvoudig in onze webwinkel

Contact en informatie

Heeft u interesse in een van onze elektrische golftrolleys, of heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen dan contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wilt u persoonlijk met ons kennis maken of de trolleys bij ons bekijken, maakt u dan eerst even een afspraak!